Pokerban (texas holdem no limit) az osztás utáni első körben van e valami gyors módszer hogy kiszámoljam hány % az esélye Hogy nekem vannak a legjobb lapjaim?
Én ugy számoltam hogy:
100-(n-1)(x-1)x0,6
Az n ahányadik legjobb lapjaim vannak pl a
Legjobb az AA akkor kb 100% hogy nekem van a legjobbam az x hogy hány ember játszik -1 meg mert a salyátomat nemszámitom bele.
A 0,6 meg már gőzöm sincs hogy mi mert régebben találtam ki de akkor értettem...
A legrosszab ebben a modszerben hogy nehéz megmondani hányadik legjobb lapkombinációm
Van mert pl A10 jobb mint KJ mert hát ha az egyikből nekem van dupla párom a másokbol neked egyértelmü ki nyer.. de ha ugy nézem kb 50% az esélye hogy nyerek mert ha nekem pl van egy K vagy egy J párom az üti a 10 párját de az A t nem
Tehát 50-50% hogy Aa ja vagy 1010 es párja lesz. Hogyan lehet egyértelműen sorrendbe rakni a lapkombinációkat mert pl az még el ég egyértelmű hogy KK a 2.legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!