Mit csinaljak ha szőrös a fenekem?
Figyelt kérdés
Kívül is meg belül is. Nem szeretném leborotválni mert akkor megerősödik:/2018. ápr. 24. 21:20
3/10 he84 válasza:
Egyszerűen fogadd el, ne érdekeljen az, hogy mások mit gondolnak erről. Ha téged valóban nem zavar és ha valóban nem csakis mások miatt szednéd, akkor hagyd.
6/10 he84 válasza:
De igen 5-ös válaszoló, teljesen mindegy. Nőként nekem is nő ott is, meg más nőkön is, nem kell elítélni. Mind emberek vagyunk.
7/10 anonim válasza:
Tiszta bunda a fenekem. A vágatban meg olyan sűrű, mint az ágyékomon. Nem néz ki idiótán, mert a combom, lábam is totál szőrös. Nekem amúgy az a fura, ha egy férfinak olyan a popsija, mint a babáé. Nem ilyen férfiak közt nőttem fel.
És a 6-oshoz kapcsolódva: természetes, hogy a lányok segglyuka is szőrös. És ha a puncijukat úgy hagyják, az úgy szexi, ahogy a muff átfut a gáton át a seggvágatba.
9/10 anonim válasza:
Azért az régen rossz, ha egy lánynak szoros a feneke
10/10 he84 válasza:
Nincs ilyen, hogy egy lánynak/nőnek rossz 9-es válaszoló. Semmi baj nincs vele, mert az is szőr ott is, máshol is. A szőr is a testünk része nemtől függetlenül a nőkön is ugyanúgy az, ha a szőr valóban férfias lenne, akkor a nőkőn nem nőne sehol se. Na meg a szőr nem kosz, simán lehet nem csupasz mániásan is tisztának lenni. Akinek a szőr egy rossz ok akár egy kapcsolatban, akár bármi másban is, akkor ott valami már az elejétől fogva nincs rendben, ez csak egy buta megfelelési kényszer, felszínesség és éretlenség sajnos. Ráadásul vannak olyan férfiak is, akik nem hódoltak be, nem kényesek és nem felszínesek a szőrt illetően nők felé se, hanem vannak köztük olyanok is, akik elfogadják gond nélkül valóban és olyanok is, akik az elfogadáson túl szeretik. Ők sokkal empatikusabbak és értékesebbek. Az én barátom is ilyen. Szerencsére mellette nem kell szenvednem a kényszeres és eléggé kellemetlen rendszeres szedéssel. De a barátom előtt se tettem soha, nem is fogom. Na meg egy férfinél mitől jobb akár fenéknél ott, akár máshol? Elmondtam azt, hogy miért nem férfias stb. Na meg nincs olyan, hogy egyik nemű testén oké, másikén meg nem. Undorító szexizmus és megkülönböztetés azzoktól, akik így állnak hozzá, meg felszínesek és kényesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!