Csak szerintem lett elb*szva a "Legnagyobb Showman" című film?
Nekem nagyon nem tetszett , a történet valami borzalmasan lett összeállítva , érezhető hogy a rendező nem tudta , hogy Phineas Taylor Barnum életének melyik szakaszát emelje ki ill. életének melyik szakaszára tegye a hangsúlyt. Ezért "mindent" belerakott ami azt az eredményt hozta hogy a film nem tartalmaz semmit , nem ad át semmit , ami szerintem igen nagy hiba. Nem beszélve arról hogy a történetszáll olyan gyorsan fut , hogy a néző konkrétan elveszti a kíváncsiságát a film iránt. A zenék nagyon jók , a koreógráfia is tényleg nagyon jól meglett oldva , de érezhető hogy a filmrendezője nem tudta ezeket a kivételesen jó zenéket hova tenni , ezért csak úgy random kitöltötte velük azokat a "lyukakat" a filmben , ahova nemigen tudott volna mit kitalálni/rakni. A színészijáték elképesztően jó , de mivel nem volt senki aki jobban kibontakoztatta volna a karaktereket ezért ez is dugába van dőlve. A vége szörnyű volt , látszik hogy egyre jobban hanyagolta el a rendező a kornak a korlátait (pl amikor a főszereplő BELOVAGOLT egy ELEFÁNTON) voltak benne rettentően felesleges elemek (pl amikor megcsókolta Rebecca Ferguson Hught Jackman-t , hiszen ennek nem lett/vagy alig lett következménye)
Nem mondom , hogy nem nézhető végig , de tényleg ez maradjon "egyfilmes" élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!