Mit tegyek? :S Nem bírom elviselni!
Figyelt kérdés
Ku*va meleg van a szobámban, gondoltam kinyitom az ablakot erre olyan büdös trágyaszag terjeng a levegőbe, hogy be csuktam egyből. Itt bent 32 fok van. Kint 30 és szar szag. Nem tudom melyik a jobb,de uncsi nagyon.2010. jún. 12. 20:18
2/6 anonim válasza:
Menj ki kapálni, vagy bauxitot bányászni.
HighTower
3/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már de annyira hányingerem lett, hogy be kellett ülnöm a pincébe egy sopronival. :S
2010. jún. 12. 20:23
5/6 anonim válasza:
Figyú! Nekem meg elegem van abból,hogy még most is pulóvert kell felvenni,mert hűvös van.Cseréljünk.Én haza megyek hozzád amíg meleg van,te meg gyere ki ide ahol hűvös van.Én Stonehenge-től 30-km-re egy kis városban lakom..És te?
6/6 A kérdező kommentje:
Ja. Egésznap a kádban ülök sajna. Klíma ohne. ://
Hát pulcsiban nem, de egy kicsit enyhébb időt elviselnék szívesen. :)
Én Dél Magyarországon lakom.
2010. jún. 13. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!