Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem bírom...

Mit csináljak, ha nem bírom elviselni?

Figyelt kérdés
Ha én ilyen, bunkó, arrogáns, manipulatív ember vagyok aki szeret egyedül gondolkodni és a lányokkal akikkel beszélek kizárólag egyedül szeretek beszélni, mindenféle rokoni vagy családi beleszólás nélkül, és állandóan mindenféle idióta rokon jön ide szinte minden héten valaki és rohadt idegesítőek, és még ki sem elemezhetem őket, nem is inzultálhatom őket a viselkedésemmel, mivel a szüleim is itt vannak...
2010. ápr. 17. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Viseld el! O_o
2010. ápr. 17. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
lődd fejbe magad.
2010. ápr. 18. 17:43
 3/6 Ammarilys ***** válasza:

másodiknak:értelmes vagy...

mit nem birsz bennük?

2010. ápr. 19. 18:23
 4/6 anonim válasza:
ne törődj velük.
2010. ápr. 19. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
szard le őket.Ne beszélj velük,ha kérdeznek csak tőmondatban válaszolj,és írd az tenyeredre azt,hogy:Csak nyugi!Kibírom!
2010. ápr. 19. 19:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Ismeritek azt az érzést, mikor hazaértek és trehányan ledobhattok mindent, tudván, hogy már senki nem fog zavarni? Na, ez az érzés elillan amég itt vannak, mert félő, hogy bejönnek ide hozzám és ez a tudat zavar.
2010. ápr. 19. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!