Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a kedvenc zenétek?

Nektek mi a kedvenc zenétek?

Figyelt kérdés
nekem Pribelszki norbitól a Hosszú Katinka
2018. ápr. 16. 18:02
1 2
 11/16 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Javaslom, hogy nézz vissza erre kérdésre pár év múlva, hogy azóta mit változott a zenei ízlésed, meg csak úgy nosztalgiából!

2018. ápr. 16. 19:04
 12/16 anonim válasza:
Viszont ha a mai slágerereket "csíped": https://www.youtube.com/watch?v=R07Ll22obCY
2018. ápr. 16. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
9. ez az egyik kedvenc klippem :D
2018. ápr. 16. 19:31
 14/16 anonim válasza:

[link]

A klip,a szöveg,meg ugye a zene nálam mindent visz.Én kicsit komolyabban foglalkozok a zenével,szóval túl sok kedvenc számom van,de ez sokkal közelebb áll hozzám,mint a többi.A szöveg leÍrja nagyjából az eddigi kapcsolataimat az emberekkel,és egy (sajnos már elhunyt) személynek is szoktam énekelni ezt a számot.Ezt mindig szÍvből,és teljes odaadással tudom játszani.Elsőre tuti nem volt olyan olyan megfogó,de többször egymás után meghallgatva megfogott,és máig nem engedett el:)

2018. ápr. 17. 21:23
 15/16 anonim válasza:
Ariana grande greedy, ariana grande be alright, ariana grande dont call me angel, HRVY personal, christina perry thousand years, leander kills lopott könyvek, leander kills luxusnyomor, celine dion my heart will go on meg még nagyon sok más!
2019. nov. 17. 09:26
 16/16 anonim válasza:
Ariana grande greedy, ariana grande be alright, ariana grande dont call me angel, HRVY personal, christina perry thousand years, leander kills lopott könyvek, leander kills luxusnyomor, celine dion my heart will go on, linkin park numb meg még nagyon sok más!
2019. nov. 17. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!