Nektek melyik a kedvenc Bexi könyvetek és miért?
A Valahol a kedvencem, elsősorban azért, mert a nagy részében végre együtt vannak (a titkolózós részeken mennyit röhögtem :D).
Az Illúzió nagyon jó még, abban szinte minden van, boldog, szomorú, elveszett, vicces, és aztán szerelmesek...
A dalok közül is az Illúzió a kedvencem, meg az Egyszer. Nagyon közel érzem magamhoz a szövegeiket.
Nálam a sorrend a legjobbtól: 6-5-3-2-4-1. A 4. rész először abszolút nem tetszett, egy felesleges megtorpanásnak éreztem. Azután az utolsó 2 rész váratlanul hatalmasakat dobbantott, de az utolsó rész egyben jobban ki is emelte a 4. rész eseményeinek fontosságát. :-)
30/F
Nekem a legkedvencebbem az 5., utána a 3., a 6., 4., 1., 2., de persze az összeset szeretem.
Azért az 5. a kedvencem, mert olyan izgalmas ahogy Márk meg Beki titokban próbálják tartani a kapcsolatuk. Na meg persze azért, mert Nádor le lett fejelve, és meg lett rugdosva. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!