Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire kell odafigyelni? Milyen...

Mire kell odafigyelni? Milyen liquidet lehet hasznalni es? Esetleg az alap felszereles es a liquiden kivul kell meg mast is vennem?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni elektromos cigarettat de nem tudom milyet, ill. hogyan kell osszerakji es beuzemelni. Videokat neztem de mind masforma. Tudna valaki segiteni?

2018. ápr. 16. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
El tudsz guritani egy uveggolyot? Na pont ilyen egyszeru az egesz. Mivel nem irtad, hogy milyet vennel, igy nem irom le, hogy rakd ossze. De altalanossagban: betekered a porlasztot, ontesz bele liquidet, varsz 1 percet, nyomod a gombot es szivod.
2018. ápr. 17. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már néztél videokat, akkor láttad azt is, hogy melyik típusú és márkájú hogyan működik és hogyan kell összerakni a használathoz. Mivel írtad, hogy sokféle van, és nem tudod milyet vegyél, így hogyan írjuk le azt, hogyan amit venni szeretnél (és te sem tudod milyet) hogyan rakd össze? Vissza az elejére: ha már néztél videókat, akkor láttad hogyan kell összerakni és üzemeltetni :) Ergo mi a kérdés?
2018. ápr. 17. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy magadban biztos, keress valakit, aki meg tudja mutatni. Én a férjemtől kaptam egy e-cigit nemrég (évekkel ezelőtt már e-cigiztem, de azok még teljesen más készülékek voltak, mint amiket most lehet kapni), neki a boltban mindent megmutattak, el se engedték addig, amíg nem tanították meg a kezelését, hogy majd itthon nekem is meg tudja mutatni. Igaz, ez nem mezei dohánybolt, ez már trafik volt a trafiktörvény előtt is, és nagyon képben vannak az eladók a dohányáruval és az e-cigivel kapcsolatban is. Ha van a környékeden ehhez hasonló trafik, akkor ott is érdeklődhetsz. Ha nincs, akkor nézz videót a kiszemelt fajtáról, de facebook csoportokban is érdeklődhetsz, hátha találsz valakit a környékeden, aki szívesen megmutatja akár személyesen is.
2018. ápr. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!