Hogyan keltsem fel a figyelmét egy fiúnak, aki az iskolámba jár? (18 éves lány vagyok)
Figyelt kérdés
Már egy pár hónapja tetszik egy fiú a sulimba, de nem merem megszólítani, pedig annyira édes.Nem az a tipikus páva gyerek akinek nagyobb a haja, mint az IQ-ja .Kissé titokzatos , de közben egy nagyon aranyos fiú..Nem tudom mit kéne tennem,hogy észre vegyen..A barátnőim azt mondják menjek oda hozzá..De nem merek..félek, hogy elutasítana. Nem vagyok a legcsinosabb lány a suliba ,de nem is vagyok dagadt ..egy kis felesleg van rajtam , és ezért sem merek odamenni hozzá...Nagyon megköszönném ,ha valaki tudna egy pár jó tanácsot adni..2018. ápr. 13. 17:47
1/2 anonim válasza:
Nézz mindig rá, mikor szembe jön és olyankor igazítsd meg a hajad, erről tudni fogja, hogy tetszeni akarsz neki. Mosolyogj, de ne titkold, hogy zavarban vagy (harapdáld a szád szélét, meg ilyesmik). Ha nem szólít meg, akkor neked kell kezdeményezni, de ne azzal indíts, hogy járni akarsz vele, először inkább valami semleges témát hozz szóba.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,sokat segítettél!:)
2018. ápr. 13. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!