Mi a jó abban, hogy az emberek a bőrükre firkálnak?
Figyelt kérdés
Sok osztálytársam, az egyik barátnőm is (egyébként mind többnyire lányok csinálják ezt) firkálják össze tollal a kezüket-karjukat. Mi ebben a jó? Van, aki csak szöveget ír rá, például a saját nevét (barátnőm), van, aki meg rajzol is rá, ezt modnjuk megértem. De komolyan, mi ebben a jó? Sokáig nem jön el, és már olyan a bőrük, mintha rohadna... olyan bőrrákjuk lesz tőle szerintem, hogy csak na. Más is szokta ezt csinálni? Ha igen, miért?2010. jún. 12. 14:54
1/11 A kérdező kommentje:
jaj, egy pár helyen elgépeltem... szóval "megértem", és "sokáig nem jön le"
2010. jún. 12. 14:56
2/11 anonim válasza:
één suliba órákon firkáltam a kezem ha unatkoztam :D
vagy ha valami dolog kellett másnapra akkor azt felírtam a kezemre nehogy elfelejtsem.
3/11 anonim válasza:
én is unalmamban firkáltam a kezem órákon,vagy a csuklómra írtam amit nem akartam elfelejteni...
de a bórrákos rész azért túlzás nem?
4/11 anonim válasza:
előző vok bocsi "bőrrákos rész"
5/11 anonim válasza:
én ha írok rá valamit, akkor az a kedvenc bandám neve :)
nem tudom miért. jó érzés, hogy rá van írva :D
6/11 anonim válasza:
én sem értem mi ebben a jó de nekem is pár oszt.társam ezt csinálja. én meg hirtelen azt hittem messziről h tetoválást csináltatott mert már reggel úgy jött be:S:D
7/11 A kérdező kommentje:
Jegyzetelést már én is csináltam, de csak ha tényleg nem volt nálam papír, és le is mostam otthon :) Egyébként nem tudom... csak onnan gondoltam, hogy ők nem egyszer-egyszer csinálják, hanem több éve, majdnem azóta, hogy elsőbe járunk, és most végzünk hetedik osztályt, szvóal az sok idő. Meg a tanárok, és mások si szokták ezt mondani, hogy fertőző a toll... nem? Egyébként rám is akartam írni-rajzolni, de én sose hagyom. Azért van a papír, hogy azt használják, és egyikük se tetováló művész, hogy mások bőrével játsszanak.
2010. jún. 12. 15:06
8/11 anonim válasza:
Egy időben én is sokat firkáltam az ujjaimat. Miért? Talán szórakozottságból, unaloműzésként, vagy csak kidíszíteni őket.
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom. Sok helyen írták/mondják, szóval azt hittem.
2010. jún. 12. 16:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!