Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kutyugatas ellen mit lehet tenni?

Kutyugatas ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy szomszed ahol a kutya vonyit egyfolytaban es nem kepes raszolni es akkor hallgat el ha adok neki enni..Van hogy elkezdik este 8-kor es reggelig vagy delig vonyit es hetvegen mar 6-kor fent vagyok ez miatt,ejszakankent 2 orat alszom es azzal a fszfej gazdajaval aki uti veri es telen jeges hogolyoval dobalta egyszeruen nem lehet beszelni..es a fogyatekkal elo polgarmester akar szolni egy szomszednak hogy a kutyaja nagyon ugat es nem lehet aludni tole es a kutya bszki egy heten ha ugat kettot...

2018. ápr. 12. 03:36
1 2
 11/14 anonim válasza:

# 9/10

valakinél a szomszéd ugat valakinél a kutya :D Szar helyen lakhatsz, szar szomszédok társaságában. Remélem ha valaki az ajtótok elé szarik nap mint nap majd azt is birka türelemmel fogod tűrni. Gondolom a munkahelyeden is egy kis csicska lehetsz aki a főnöke mögött kullogva szívja magába a fingszagot, gondolván, hogy előléptetik majd idővel. Nem gond ha kutyád van. Az már gond ha egész nap ugat. Ha nem bírod te vagy a kedves gazdája megnevelni mert nincs rá ideje vagy szarik nagy ívben a dögre (ami szintén állatkínzás) akkor fogd meg a dögödet és vidd el egy menhelyre ahol talán jobb élete lesz. Vidéken az ilyen kutyák. Egyébként csecsemőkoromban ment samponos víz a szemembe de megedződtem. Érdekes az emberi szervezet nem?

2018. máj. 13. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
9:06--> elég a 27%-os sósav-oldat betöltve a vízipisztolyba. De a mi városunkban 30 ezerért megcsinálja az állatorvos a végleges vakítást, bár szerintem szomszédnak nem engedik, mivel nem szeretnék elvenni az élményt a valódi tulajtól (a magyar törvények amúgy is csak saját tulajdonosnak engedik az állatkínzást, jogász vagyok).
2018. máj. 13. 19:16
 13/14 A kérdező kommentje:
11-es ezt kinek szantad?
2018. máj. 14. 22:24
 14/14 anonim válasza:
Kedves 9/13 kommentelőnek :D Nem neked, mint a kérdés feltevőjének.
2018. máj. 14. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!