Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A jó csajok sose finganak?

A jó csajok sose finganak?

Figyelt kérdés
Na jó, hát persze hogy finganak, de hogy birják ki az iskolába hogy ne fingjanak? A fiúk, és mi közöttünk is valaki elenged egyet mi csak röhögünk, de vajon ők is ezt csinálják? Valaki tud erről valamit? Csak kiváncsiságból kérdem, mert eléggé furi nekem én 14 éves vagyok, de a 8 iskolai évemen még egy jó csajt sem hallottam fingani. :D

2018. ápr. 8. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:
"A fiúk, és mi közöttünk is" mondatot úgy értettem, hogy ugye a haveri körbe elenged valaki egyet.
2018. ápr. 8. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Általánosban már nincs etika óra? Választ ad a kérdésedre, mert ott elmondják, hátha megtanulod és hasznosítod valamire az életben. Például hogy mit illik és nem illik csinálni közösségben vagy más társaságában.
2018. ápr. 8. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosdó arra való hogy ott fingjanak.
2018. ápr. 8. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan fiú vagyok és jóval idősebb mint 14, de még soha életemben (csecsemőkoromat leszámítva) nem fingtam más előtt.

Ha én kibírom, hogy ha kell visszatartom, akkor egy jó csaj, mért ne bírná ki?

2018. máj. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!