Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ciki hogyha megiszom a...

Az ciki hogyha megiszom a vizeletem, azért mert egészséges?

Figyelt kérdés
A nagyapám itta halála előtt kettő nappal és ő mondta hogy egészséges
2010. jún. 11. 23:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

előző vagyok

amúgy meg az h most jajj milyen sok vitamin van benne, azért felesleges, mert úgyis csak C vitamin van benne (amelyik vízben oldódik ugye) azt meg az összes közül a legegyszerűbb pótolni

azon kívül meg egy csomó méreganyag van benne, amit a szervezeted választott ki..

2010. jún. 12. 00:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha olyan egészséges lenne már sokan azt innák. Egyébként igaza van az előttem szólóknak, ez a szervezet salakanyaga, a szervezet hulladéka, nem kell neki, nincs szüksége rá, nem tudja feldolgozni. A szemetet is megeszed?
2010. jún. 12. 00:25
 13/22 anonim ***** válasza:
mindenevő .d
2010. jún. 12. 00:35
 14/22 anonim ***** válasza:

A vizelet (urina) a szervezetben felgyülemlett felesleges elektrolitok és anyagcseretermékek folyékony elegye.

Az olyan anyagok vérből történő kiválasztásával, mint a felesleges víz, a nátrium-, klorid-, kálium- és kalcium-ionok, urea (karbamid) és más anyagcseretermékek, elengedhetetlen szerepet játszik a homeosztázis fenntartásában, illetve a víz- és elektrolitháztartásban.

Viszont azt mondják, hogy bőrre jó hatással van. Szépíti, sima lesz tőle.

2010. jún. 12. 07:17
 15/22 anonim ***** válasza:

igen ciki...

Am nem értem h egy 22 éves (elvileg) értelmes ember nem bírja felfogni,h ha 1x már kiürítette a szervezeted a vitaminokat (+ a méreganyagokat is) akkor azt NEM EGÉSZSÉGES még 1x bevinni a szervezetbe. Kül meg ha nem kamu a kérdésed hülye vagy h ezt teszed, ha meg kamu akk hülye vagy h ilyen kérdést kiírsz.

És az én nagyapám erre mondaná azt h "nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítés", pedig nem is látta ezt a videót: [link]

2010. jún. 12. 08:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem értem minek kell oltani... Nem kamu a kérdés.
2010. jún. 12. 08:55
 17/22 anonim ***** válasza:
nem oltás, de ha vagy olyan hülye h mérget iszol.....
2010. jún. 12. 09:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Oszt' hogy iszod?:D Belepisilsz egy kancsóba, azt megcukrozod meg teszel bele egy kis citromlevet vagy mi?
2010. jún. 12. 10:27
 19/22 A kérdező kommentje:
bele egy lavourba és abból 1 vödörbe. régi cigány szokás a vizelet ivás. mi is azok vagyunk azért csinálom
2010. jún. 12. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Szart nem eszel ? oO
2010. jún. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!