15 éves vagyok és ha kicsit ittam és kb. hajnalba megyek haza egy szórakozóhelyről és találkozok egy rendőrrel akkor haza visznek, felhívatja a szüleimet vagy csak haza küld simán?
Ha csak "kicsit" ittál, akkor észre se veszi, hogy ittál.:D De ha már észreveszi, akkor nem kicsit ittál... :D
Sose fogom megérteni, miért kell már 15 évesen az agysejteket pusztítani. Ezt még elmondom: van egy gyerekkori barátom, ő 14 évesen kezdett inni, mert jó fej akart lenni a haverok előtt, eleinte nem sokat iszogatott, de aztán meg már nem tudott leszokni. Most 34 éves, és hótra diló lett, szerintem már alig van agya vagy mi, mert nagyon nehezen fogja fel a legegyszerűbb dolgokat is. De ezt mostanra érte el, mert pár évvel ezelőtt még egész normális volt agyilag. Sose gondoltam volna, hogy az alkohol így leépíti az embert.
kicsit helyesbítek:nem szoktam inni hanem ez csak egy felvetés volt ,"hogy mi lenne ha..."
értitek :D
de azért kösz mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!