Milyen a hullaszag? (nagyon érdekelne)
Figyelt kérdés
érdekelne!nagyon.
és nem szeretnék olyan válaszokat,hogy"Jó büdös meg ilyenek"
2010. jún. 11. 13:44
1/6 Réti bubuzér válasza:
Erre most milyen választ vársz? Vagy küldjön neked valaki szagmintát kapszulában? Vagy mi?
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom leírni, mert egy szagot elég nehéz. Ezért azt a jelsorozatot másolom ide, amit az egyetemi gázelemző adott ki:
TnnDrXJkIGtpIG1hZ2FkIHZhbGFtaSBlbGhhZ3lhdG90dCBoZWx5ZW4sIHJvaGFkaiBlZ3kgaMOpdGlnLCBhenTDoW4gc3rDunJkIGtpIGEgZmVscMO8ZmZlZHQgaGFzYWQsIMOpcyBzemltYXRvbGogYmVsZSBhIGtpc3phYmFkdWzDsyBnw6F6YmEuIE5hIG9seWFuLg==
3/6 anonim válasza:
rothadó hús (szerintem). én még nem éreztem hullaszagot. de nem is akarok.
4/6 A kérdező kommentje:
nem de próbáljátok már meg elmagyarázni.
köszi!
2010. jún. 11. 13:51
5/6 anonim válasza:
Szarj és hugyozz egy lavorba 2 napon át, és bele egy nagy mirelithalat. Most úgy is jó meleg van, elég állni hagyni 4-5 napig kint a napon.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az emberi holttest szaga sem más,mint bármilyen bomló tetemnek.(biztos találkoztál már azokkal a szürke teherautókkal amik viszik az elhullott állatokat a solti fehérje feldolgozóba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!