Érdekelne valaki életéről szóló oldal?
En most akarok inditani egy blogot ami az egy ev szabadidomrol szolna amit kenyszerbol kellett kivennem...
Viszont azon filoztam h tuti ami tuti ne ismerjenek ram angolul irnam es egy ev csusztatassal jelentetnem meg sorban.
Tehat minden nao irnsk valamut, de csak egy evvel kesobb jelennenek meg a bejegyzesek. :)
Most vagy orvoslatogatokent kezdek el dolgozni es mellette laborsegedkent szeretnek dolgozni az ingyen az MTA-n vagy november-januari szezonban elmegyel egy osztral siterepre dolgozni es szabadidomban boardozok aztan amikor hazajovok csinalom az orvoslatogatos dolgot :)))
Remelem nem csak elbszom ezt az idot ami most elottem all, meg kene alapoznom az anyagi fuggetlenedesemet meg valamennyire szorakoznon is kene mert nyugdijamig nem lesz ennyi "szabadidom" soha. - nem mintha az zavarna, de most jol esik h lesz magamra idom.
Bocs a sok hibaert, este van es ittam is egy picit mar + telefonrol irok :)
Egyebkent erdekes eletek engem is erdekelnek- de lehet h egy normalisat is szivesen olvasnek, mert az enyem olyan nemnormalis :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!