Hogy legyek szebb?
Nem azt mondom, hogy a mostani kinézetem nagyon ronda, de sok változás rám férne. Rövid hajú lány vagyok, de most növesztem. Szeretnék fogyni legalább 5 kilót és a ruhatáram lecserélni. Hogy tudnám a lehető legnagyobb változást elérni egyetlen hónap alatt.(a rossz és sértő kommentektől tekintsetek el)
Előre is köszönöm. :)
Jahj, nekem ez már szinte hobbim, hogy javítgatom a barátnőim külsejét :D
Először is jó lenne tudni hány éves vagy, és pontosabban tudni, hogy hogy nézel ki. A rövid hajadat jól teszed, ha megnöveszted, a legtöbb lányon ez sokat szokott javítani.
Hogyha nem sminkelsz, akkor szerintem azt is elkezdhetnéd, ennél többet nem nagyon tudok segíteni, mivel nem tudom milyen a stílusod, hajszíned, stb...
Ha üzibe írnál magadról egy kicsit, akkor tudnék segíteni, ebben tényleg nagyon jó vagyok :D
De ha nem akarsz drasztikus változáson átmenni, akkor szerintem elég ha megnöveszted a hajad, és lecseréled a ruhatáradat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!