Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? (lent)

Miért van ez? (lent)

Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok. Kb fél évig szerelmes volt belém egy hetedikes srác, sokszor megkérdezte h járok-e vele, de nemet mondtam. Szerencsére ez miatt nem lettünk rosszba, csak kevesebbet beszéltünk. Mostanában egyre többet szoktunk, és azt vettem észre, hogy suliba amikor próbáljuk a ballagást mindig őt nézem. Nem tudom miért, meg ha valamelyik dalba vagy versbe benne van az hogy szerelem, rögtön rám néz én meg vissza. De miért? Nem érzem hogy tetszene nekem, meg szerintem már én sem neki (azóta volt egy barátnője). Szerintetek? Köszönöm aki ír :)
2010. jún. 11. 12:51
 1/1 anonim válasza:
hát nekem az a véleményem, hogy mint a legtöbb nőnek, neked is szükséged van arra, hogy valaki rajongjon érted. És hiába nem jöttél össze vele, akkor is fontos, hogy tetszel e még neki. valószínűleg azt figyeled, hogy még mindig érdekled e. (ez csak egy alternatíva a sok közül) 21/L
2010. jún. 11. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!