Tee nem utálsz tininek lenni?
Figyelt kérdés
nemtudom mivan velem mindenki élvezi ezt a kort mert hogy mennyit lehet bulizni meg ilyenek.. de én amikor csak tudom kerülöm.. amikor netalán azt mondom otthon hogy barátnőmnél alszok és elmegyünk kocsmázni és iszok akkor tökjól érzem magam..vagy scak azt mutatom de alig várom hogy hazaérjek.. nincs kedvem inni és egyáltalán bulizni se meg ehez a tini vagy már nemtom milyen dologhoz.. :( 17L2010. jún. 10. 20:57
1/6 haggyámán válasza:
10-en év múlva viszont ezt fogod visszasírni. Én alig vártam, hogy végre, hogy kicsit nagyobb legyek, legyek egy kicsit önállóbb. Ha bejutok az egyetemre, koleszes leszek, ott se a tanulás lesz az első számú részemről.
2/6 anonim válasza:
Ez akocsmába beülős ivós dolog nekem se jött be soha, de én szerettem tini lenni, mert alkohol nélkül is jól tudtam magam érezni a barátaimmal.
3/6 anonim válasza:
ez az élet legjobb része élvezd ki mert sokmindenről lemaradsz
4/6 anonim válasza:
nekem mégis kva szar akkor mi van?
5/6 anonim válasza:
Van akinek minden korszaka közepén pont az a rossz, a többi közül a legrosszabb is jobb. Lehet így is élni, sokaknak megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!