Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az a szó hogy fleo?

Mit jelent az a szó hogy fleo?

Figyelt kérdés
Egyszer barátnőm mondta ilyen kicsit drogos (leginkabb fuves) szovegkornyezetben es tegnap is hallottam egy sráccal talalkoztam és akkor úgy használta hogy “általában nem vagyok fleo” vagy valami ilyesmi volt. Gondolom arra értette hogy mennyire latszodik rajta hogy be van állva, vagyis igazából elötte arról beszélt mennyire nem szokott látszódni rajta. Szóval ha valaki esetleg ilyen értelemben tudja hogy tényleg valami hasonlót jelent légyszíves írja le mert tényleg érdekel!!

2018. márc. 24. 20:19
 1/7 Angelo84 ***** válasza:
100%

feltűnő, "levágós", könnyen észrevehető.

nagyjából ezeket jelenti szlenges szövegkörnyezetben.

lakótelepen nőttem fel, és sokan használták ezt a szót minálunk is, és teljesen egyértelműen akkor, amikor a fentieket akarták kifejezni.

2018. márc. 25. 03:30
 2/7 Angelo84 ***** válasza:

Egyébként azért utánanéztem neten, és jelent mást is, meg az sem mindegy, hogyan írjuk (fleó, fleo, fleho, fleós stb).

De a környékemen arra használták, amiket leírtam, s körülbelül ugyanilyen értelemben használta az a srác is, akitől tegnap hallottad.

2018. márc. 25. 03:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!(:
2018. márc. 25. 13:03
 4/7 anonim válasza:
Ez tok hulye kerdes de a baratnodnek nincs voros haja es kb 160 cm magas?
2018. szept. 29. 19:12
 5/7 A kérdező kommentje:
nem nincs voros haja :))
2018. okt. 4. 12:59
 6/7 anonim válasza:

/3 A te válaszod:

Mit jelent a drog szlengben a kajálni szó?

2022. ápr. 29. 09:45
 7/7 Stefhan Simon válasza:
A kajálás jelentheti az extasy fogyasztását többek között.
2022. máj. 17. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!