Nagyon szeretem a barátomat, de van amikor nagyon megbánt Magamra veszem elégszorszor Nem tudom mit tegyek?
Felmerül bennem az a kérdés néha, hogy biztos én kellek neki?
Azt mondja, hogy viccel de nekem nagyon rosszul esik
Megszeretnék neki felelni mindenben, de sajnos nem igazán sikerül
Van,hogy leszolja a,testemet
Meg azon gondolkozik h miert van meg velem meg ilyenek
Tudom h szeret es viccel de magamra veszem
Mondom is neki h szarul esik, mert egyszer meg oke elfogadom viccnek de többszörre már nem tudom
En mindent komolyan veszek
Ő inkább lazán
Ne akarj megfelelni senkinek! Magadnak felelj meg, ne másnak.
Ez a pasi nem szeret téged, különben nem viccelődne ilyesmivel. Az én férjem pl. valóban szeret, soha nem bántana meg a testem miatt, pedig egy nagy disznó vagyok, 125 kiló. De ő úgy képes rám nézni és hozzám érni, hogy még így is el tudom hinni, hogy szép vagyok. Na ilyen az amikor valaki szeret.
Ez a fickó csak szórakozik veled és megaláz téged. Vágd ki a francba, többet érdemelsz ennél! És gyúrj egy kicsit az önbizalmadra!
Hát... Ha a te helyedben lennék közölném vele, hogy ne szólogassa le a testemet. Még azt is megmondanám neki, hogy nem muszáj együtt lenni senkivel, meghogy az ilyenekkel ne vicceljen már mégiscsak ismeri annyira az embereket, hogy ne "vicceljen" a barátnőjével, a kapcsolatuk szétválásáról.
Én is hirtelen haragú vagyok, és lány.
Tudom, hogy szeret mutatja is! Csak velem az a baj, hogy a legkisebb dolgon is fenn tudok akadni! Hisztis is vagyok eléggé
Rossz a kedvem elég sokszor! Nem vagyok egy könnyű eset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!