Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem értem az egyik barátomat...

Gergő Filó kérdése:

Nem értem az egyik barátomat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval nemrég összehaverkodtam egy csajjal. Végre úgy éreztem hogy megbízhatok valakiben (ideje már nehezen tudok megbízni bárkiben is). Viszont mostanában hihetetlenül flegma velem és nem tudom miért. Sose áll ki mellettem még egy olyan vitánál sem ahol biztos voltam az álláspontjában mégis ellenem fordult. Gyakran el se köszön tőlem. Néha meg rám rivall. Kissé szánalmasnak érzem magam hogy megírom ezt a kérdést de tudjátok mostanában iszonyatosan letört vagyok, és úgy éreztem hogy végre találtam egy olyan barátságot ami tényleg sokáig fog tartani. Végre egy olyan ember akiben meg lehet bízni. Elég valószínű hogy kissé összefüggéstelenül írtam le a dolgokat ezért bocs este van... Szerintetek mit tegyek? hagyjam ott szó nélkül beszéljem meg vele?

2016. okt. 18. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem csak most látod a valódi természetét. Sajnálatos, hogy ilyen módon él vissza veled az az egy ember, akinek éppen most akartál "kivételesen" bizalmat szavazni :( Próbálhatsz beszélni vele, de félek, hogy még benned akar majd bűntudatot kelteni, mert kritizáltad. Ha meg akarod próbálni megbeszélni a dolgot, akkor legyél kemény és határozott - és ne várd azt, hogy majd ő lesz az egy igaz barátod az életben.
2016. okt. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!