Ha valaki elkezdi kipróbálgatni a különböző kábítószereket, mekkora az esélye, hogy nem tudja abbahagyni?
Jól vagyok. Már 1 éve semmi. Nem is hiányzik. Megszakítottam minden szerhasználóval a kapcsolatot. Töröltem magam minden közösségi platformról, így engem sem tudnak keresni.
Majdnem 6 évet vett el az életemből az a szar. Többet nem fog! (kérdező)
Valaki belinkelte ezt a beszélgetést, nagyon tanulságos.A családban van egy függőnk,vagy inkább már csak volt.Eleinte ivott, aztán egy bulin adtak neki kristályt.Mivel ittas volt, gondolkodás nélkül kipróbálta,bejött neki.Az elejèn azt mondta majd ő kordában tartja, különben meg milyen jó ez a cucc,az ivást abbahagyta,ami nagy szó,mert alkoholista volt.Itt az elején ez vegyes használat volt,de csak pár hónapig,addig ameddig ugyanúgy elkezdte napi szinten szívni a kristályt,mint ahogy korábban ivott.
Viszont az ital miatt nem kellett a dílerekhez járkálnia,azt tudta úgy szabályozni,hogy hètközben kisüveget vett,ès csak hètvègèn ütötte ki magát KO-ra.Volt munkája.Ma már első dolga èbredès után szívni egyet.Lefogyva,munkanèlkül,mindent elvesztve,egy drogossal èl,kissè el is hülyült ami azt illeti.Leegyszerűsödött.
Azt mondja mèg ezek után,hogy ő bármikor abbahagyja majd,csak most mèg nem akarja.
"Valaki belinkelte ezt a beszélgetést..."
Igen, én voltam. (kérdező)
Köszönöm szépen!
Szerinted kristályt gőzölő mennyire romlik le,most 40 èves,mi lesz vele mondjuk egy-kèt èv múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!