Tudnátok ajánlani animét számunkra?
Olyanokat kerestem, amik a 14 éves lány és 18 éves fiú animés ismerőseimnek is elnyerte a tetszését:
Boku no Hero Academia
Death Parade
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Kimi no Na wa. (movie)
KonoSuba
Made in Abyss
Mirai Nikki
One Punch Man
Ezek közül a Made in Abyss, a Death Parade és a Fullmetal Alchemist: Brotherhood kicsit komolyabb témájú animék - bár az FMAB a humort se hanyagolja -, a Kimi no Na wa pedig egy romantikus film. A többi, amit felsoroltam, inkább ilyen No Game No Life-kaliberű :D
Saiki Kusuo no Psi Nan - Humoros slice of life, bár shounen, de bárki jót szórakozhat rajta.
Tengen Toppa Gurren Lagann - Egy rövidebb shounen némi sci-fivel.
Gin no Saji - Szintén egy humoros slice of life, bár azért ez egy kicsit komolyabb.
Ouran Highschool Host Club - Bár romantikus, de egyáltalán nem nyálas, inkább vígjáték, egy szerethető kis anime.
Tsuritama - Egy aranyos pecás shounen négy barátról, akik megpróbálják megmenteni a világot.
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Egy nagyon lightos, szórakoztató anime egy álomszuszék fiúról, és barátairól.
K-On - Na, ennek tényleg "nincs fő témája".
Kyoukai no Kanata - Szerintem ez a démonvadászós, romantikus, kissé perverz anime bejönne nektek.
Majd írd meg, tetszett-e valamelyik. (:
Hataraku Maou-sama!
Kobayashi-San chi no Maid Dragon
Ha tetszett a NGNL, szerintem ez a kettő is fog, könnyed vígjáték kis fantasyvel.
Ha belefér a dráma a vígjáték mellé:
Angel Beats
Ha esetleg valami komolyabbat szeretnétek:
Koe no Katachi
Steins;Gate
Én még tavaly éltem a "nagy animés korszakomat",mostmár csak néha belenézek valamibe,de leginkább,ha animékről van szó akkor újra megnézem a kedvenceim kedvenc részeit.Szóval ezek azok,amiket még Így sem hanyagoltam el:
Noragami-vicces,néha komoly,és van benne harc is,a zenék(főleg az openingek) az egyik kedvenceim,az első rész egy picit egy nagyon nagy baromságnak tűnhet,de beindul az,higgyétek el (egyébként két évados,a második évad cÍme:Noragami Aragoto)
Ao no Exorcist-az első évada bevallom,jó volt,de a kedvenceim közé annyira nem sorolnám.Aztán nemrég kijött a második évad (megjegyzem,6 év után),és akkora pozitÍv csalódás volt az egész,hogy jókedvemben elkezdtem szezonos anim
előző:animéket nézni,de később mondjuk pont ezek vették el a kedvemet
Anohana- egy anime,ami bárkit akit megkérdeztem,megbőgetett mindenkit.Először nem akartam megnézni,de az első rész után magával vitt az egész.+van egy film is,de azt inkább az anime után ajánlom
Sakamichi no Apollon- szintén megbőgetett,de ezt kevesebben látták,de annyit mondok,úgy zseniális ahogy van,mindenképpen nézétek végig
Honey and Clover-nem a humorra épül,de ez az egyik legviccesebb anime amit valaha láttam.Emellett romantikus és néha kicsit komoly is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!