Miért ennyire furcsa az időjárás?
Most tudom, hogy nagyon sokan leszólnak majd, hogy mégis hogy lehet ilyen kérdést feltenni 🤣 De tényleg azt vettem észre, hogy az évszakok teljesen kezdenek "eltolódni". Pl: Márciusban fagy, és szakad a hó, decemberben meg esik az eső.
Ez miért van így?
A szép, tavaszi idő is csak jóval később fog megérkezni, ugyanis még áprilisban is gáz az idő. Nem minden esetben, de nem az a kifejezett szép tavaszi, max 15º-os időjárás. Így ténylegesen "állandó" jó idő már csak a május. Az is olykor már nyár.
Miért tolódik el ennyire ez az egész? 😕 Vagyis egyes időjárási típus miért nyúlik át a másik évszakba?
Bocsi, ha érthetetlenül fogalmaztam, de remélem páran kigobozzátok a lényeget 😁
Ha ránézel egy napi hőmérsékleti rekordra, mindig is voltak extrém kivételek, akár 100 évvel ezelőtt is:
A mai napon a korábbi években volt már -11 fok is, és +27 is, pedig az egyik kifejezetten téli, másik nyári időt sejtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!