Mit gondoltok a magyarságról és Magyarországról? Szerettek magyarok lenni? (Miért nem? ;Miért? )
Nem a politikára gondoltam...
Úgy általánosságban a magyar népről.
Köszi a válaszokat!
U.i.: Bocsánat a helyesírási hibákért!
Szégyen amit itt firkáltok !
Én több más nemzet fiával beszéltem, és egyáltalán nem ez a véleményük rólunk. Sőt.
Arra meg konkrétan rákérdeztem, hogy mi egymással furkálódóak vagyunk. Erre a válasz az volt, hogy el ne képzeljem már, hogy őnáluk nem ez megy. Pontosan ugyan azokat a hibákat sorolták el mint az itt saját nemzetüket lealázó majmok.
És érdekes szeretnek bennünket, nagylelkűnek humorosnak, nagy történelmi hagyományokkal rendelkező nemzetnek tartanak bennünket.
És nagyon szépnek látják Budapestet, és Magyarországot.
Nem csak magatokból indultok ki, és ti vagytok ilyenek ?
Szerintem nagyon is lehet, mert minden országban van sok nyomorult, mint ti.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó! Én egyátalán nem mondtam hogy nem szeretem Magyarországot! Tény hogy van igazság a többi commentben is és a tiédben is...!
13-14 válaszoló.
Aki elolvasta a kedves kis hozzászólásodat, már mindenki láthatja, hogy ki is a "primitív szar"
Köszönjük leleplező írásodat, hálás vagyok érte.
Persze azzal azért tisztában vagyok, hogy ezt a szemembe nem mernéd elmondani, mert te csak egy kis nyuszibögyörő vagy.
De hát az ilyen lelki és szellemi szinten élő embereknek, ez jutott. Az arcnélküliség.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!