Mit gondoltok a magyarságról és Magyarországról? Szerettek magyarok lenni? (Miért nem? ;Miért? )
Nem a politikára gondoltam...
Úgy általánosságban a magyar népről.
Köszi a válaszokat!
U.i.: Bocsánat a helyesírási hibákért!
#1 igazad van abban hogy nem tehetünk arról hogy hova születünk de lehet szeretni vagy nem szeretni akár hiszed akár nem
#2 köszönöm a válaszod!
a többi hozzászólás után lehet, hogy nincs alapja, de én büszke vagyok a magyarságomra
persze ez nem párosul más népek lenézésével, de ugyanakkor kisebbrendűségi érzés sincs bennem
sőt, hálás vagyok az őseimnek, akik erőfeszítése révén lehetek ma itt otthon
Nem a magyarokat nem szeretem, csak a magyar emberek többségét.
Irigyek, logikátlanok, buták, nem hisznek senkinek és semminek amíg nem tapasztalnak, kiröhögik, elítélik azt aki másképp csinálja a dolgokat, még akkor is ha jól csinálja. A legbosszantóbb h végig se gondoljak h a másik dolog is lehet h jó...
Ha valami nem működik, nem tesznek semmit azért hogy jobb legyen. De szídni meg panaszkodni nagyon tudnak.
Senkivel nem foglalkoznak csak magukkal. Ha valamit tenni kellene h a másiknak jobb legyen, mégha nem is megeröltető a dolog azt mondják : 'nem az én bajom'
Külföldön pl. Nem h segítenék egymást mint az összes többi nép...Mindenki távol van a családjától, a szeretteitől, egy másik kultúrában, alapból lelkileg megviseli az embert de még a magyarok rátesznek egy lapáttal azzal h kitúrják egymást a munkahelyekről, vagy ha ez nem is sikerül próbálnak ok nélkül egymás alá tenni. (ez saját tapasztalat is 2 különböző munkahelyről és több magyar ismerősöm is mesélt ilyet).
Persze itt is mások dolgával vannak elfoglalva nem a sajátjukkal.
Természetesen nem minden magyar!!! Sok barátom van akikre ez egyáltalán nem igaz, de sajnos az átlagra nagyon is illik...
De ezeket csak akkor vettem észre mikor a 2. évet töltöttem külföldön. Azaz ekkor voltam kepes beismerni hogy valóban ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!