Szeretnék egy rajzkészletet amiben kb ezek vannak:többi lent👇?
Figyelt kérdés
szénceruza
grafitceruza
grafitrúd
papír satírozó
vázlatkréta
gyurmaradír
rajzszén
Mindenhol olyat talaltam ami filcekkel van tele meg szinesekkel de en nem szoktam szinezgetni a rajzaimat es folosleges lenne ilyet rendelni.
Nektek van rajzkeszletetek ami kb ezekbol all?Leirnatok hogy hol vettetek es mennyiert,esteleg kaphatok majd linket es kepeket rola?
2018. márc. 20. 15:56
1/5 anonim válasza:
Nekem van a vázlatkréta kivételével. Művészellátókban lehet kapni valamint rendelni interneten.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy ilyenem van. És szeretem. Ugyan nincs benne szénceruza és papír satírozó (de azt hiszem ez utóbbit láttam a rendelhető termékek között). Nézz szét a webshopban.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊😊
2018. márc. 26. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!