Van olyan alkalmazás telefonra, amivel/amiben lehetne akár könyvet írni és nem fizetős? Többi lent
Tudom...talán badarságnak hangzik, hisz egyeskeben felmerülhet a kérdés, hogy miért nem sz.gépen vagy tabon vagy hasonló :D Röviden ezekre az lenne a válaszom, hogy azért mert a telefon az mindennapos használat alatt áll...gondolom ezzel sokan vannak így :D ...na meg azértt is, mert ezt titokban szeretném véghezvinni....nem mintha bárkit is érdekelne vagy hasonló xD A lényeg, hogy én értem mit akarok szóval hatalmaaaaaas segítsëg lenne valami erre megfelelő vagy hasonló alkalmazás ^^
köszi előre is :3
Hat koszi...szerinted ha nem volna gondolatom, akkor le akarnám jegyezni..a semmit??! '-.-
De attol hogy vannak gondolataim, masok nem fogjak megtudni egyszer ha nrm irom le...marpedig nem lehet tudni h mit irnek le es hogy milyen hatassal lenne az emberekre.
Azett nem jo ha az ember mindent a fejeben tart..ige tudom el lehet ondani masnakbeszelgetni rola...de en ugy erzem hogy nekem nem arra van szuksegem h ezt kibeszeljem magambol hanem, hogy leirjam....de azert kosz
Pacsit ra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!