Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg szinte a legtöbb...

Tényleg szinte a legtöbb alkalmazás fizetős az iOS rendszeren?

Figyelt kérdés
2 tablet között vacillálok: iPad Mini II. Retina, vagy LG G Pad 8.3. A telóm androidos, az iOS-t nem ismerem. Csak hallottam róla, hogy nagyon megbízható meg nem akadozik, mivel nem nyílt forráskódú, de ezért a legtöbb alkalmazás vagy játék nem ingyenes, hanem mindenért fizetni kell. Kérnék véleményeket, hogy szerintetek a 2 tablet közül melyik a jobb szerintetek, és választ is arra a kérdésemre, hogy szinte minden fizetős-e az app store-ban? Köszi!

2014. nov. 7. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

4 éve van iphone-om, de még egyetlen alkalmazásért se fizettem, naviból is a olyat használok ami 7 napig fullos demó, aztán letörlöm és letöltöm újra, ettől újra 7 napig fullos

ne higyj azoknak akiknek nincs iphone-juk, csak hülyeséget beszélnek, még olvasni is rossz a marhaságaikat, csak az iphone-osok nem vitáznak már velük, leszarják

2014. nov. 7. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha jól gugliztam ki, akkor ey 2013 as report szerint az alkalmazások 90 százaléka ingyenes.

Én fizettem már sok alkalmazásért, van ami bőven megéri. Viszont az is igaz, hogy majdcsak minden fizetős alkalmazást ki lehet váltani egy ingyenessel.

Navira ott a Waze, teljesen ingyenes, fullos, hibátlan :)

2014. nov. 7. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Sok fizetős app van az iPaden egyikért sem fizettem. Vagy akciósan töltöttem le ingyen, vagy szereztem ingyen giftcardot amivel appokat vettem.

De az appok kb 65%a ingyenes vagy már több. És az in app purchase-el egyre több az ingyenes app. Ráadásul az IAPt az androidban sem lengeti megkerülni.

2014. nov. 7. 21:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Még azt szeretném kérdezni, hogy azt is hallottam, hogy az apple termékek főként csak egymással kompatibilisek... szóval nekem van egy samsung telefonom meg egy dell notebookom, az iPad-et össze tudom velük hangolni fájlcserére stb.? Köszi! :)
2014. nov. 8. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:

A notebookkal nem lesz gond. Zenéket az iTunes-al tudsz rakni ipadra, és ez van Windowsra is.

A másik telefonról már húzósabb. Közvetlenül nem, viszont ha a notebookodra tarajos róla a zenéket, utána iTunes-al fel tudod rakni az iPadra.

2014. nov. 8. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott a net. Mi kell még? Én már a droidra is neten keresztül rakok szinte mindent. Úgyis kell, hogy elérjem a cuccokat mindenhonnan. Arra meg a legegyszerűbb a netes felhő tárhely.
2014. nov. 9. 10:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Az iOS-ra lehet letölteni launchereket? Vagy valamilyen módon lehet változtatni a gyári témát? Vagy csak az az egy van rajta, ami gyárilag és annyi?
2014. nov. 9. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:

ha JB-eled akkor olyanra alakítod amilyenre akarod

[link]

2014. nov. 9. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
De a jailbreak-kel nem veszíti el a garit?
2014. nov. 9. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a mail teák rajta van addig nincs gari. Ez könnyen orvosolható, mert egy restore mindent ledarál a telefonról (a jailbrrakkel együtt) és szoftveresen olyan lesz a telefon mintha akkor vetted volna ki a dobozból. Esetleg újabb ios verzió.

Baj akkor van ha olyan probléma lesz a telefonnal ami miatt nem tudsz restoreolni.

( jönnek majd néhányan hogy az Apple akkor is észreveszi hogy jailbreakelve volt a telefon ha restoreolsz, de velük nem kell foglalkozni :) Eddig két jailbreakelt készülékkel sétáltam be Apple storeba Londonban és mind a kettőt cserélték. Mind a kettőt csekkolták szoftveresen először remote, majd a storeban is, és lám mégis cserélték. Persze előtte restore )

2014. nov. 9. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!