Csak szerintem idegesitő a TheVR srácok streamjében gyakran szereplő "Azmo"?
Teljesen biztos vagyok benne, hogy Azmonak komoly problémái vannak. Olyan, mintha minden embert gyűlölne önmagán kívül.
Pszichiátriai eset a pali. Olyan nincs, hogy valaki minden egyes streamjében kiakadjon ugyanazon a dolgon. Ha egészséges lenne, elengedné, de ő órákig képes ugyanazon rugózni. Beteg.
Nem úgy volt egyébként még régebben 1-2 éve, hogy ők aztán nem vesznek be a csatornába senkit, nem lesznek olyanok, mint a többi csatorna? Hát igen a pénz, az más...
Szánalom az egész. :D
Kedves kérdező és válaszolók!
Megértem, hogy nem mindenkinek tetszik Azmo személye, de ezek a magyarázatok nevetségesek.Ti írjátok, hogy Azmo gyerekes, erre olyanokat írtok, hogy pszichológiai eset, meg hasonlók. Plusz a szokásos "eladták magukat a vrosok. Gondoljatok már bele, ti kb. 5 évvel ezelőtt nem voltatok mások? Ti nem változtatok még soha? Egyébként meg ezt megválaszolták már, hogy miért nincs rage game, stb.! (Egyébként többek között azért, mert ti képtelenek vagytok ezeket felfogni ;))
Azmo-ról: Ha nem tetszik, nem kell nézni, nem kell hisztizni, szidni a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!