Elkezdtem írni egy könyvet, és még nem nagyon írtam semmit, szóval nincs ötletem erre. Az a problémám, hogy beleírtam egy konfliktust, de túl naggyá nőtte ki magát, és az én egyszerű, visszafogott karaktereim nem tudják megoldani. Van valami ötlet?
Figyelt kérdés
Tudom tovább részletezni, ha kell, írjátok, egyelőre annyit, hogy egy kisebb magániskolában vagyunk, van két lány, akik szimpla diákok, a probléma viszont mindenkit érint, túl pozitívat pedig nem akarok, hogy ők most bármit meg tudnak oldani.
Előre is köszi bármilyen ötletet!
Elnézést, ha rossz kategóriába raktam, nem tudom, hova kéne, azért hátha itt is megtalálható.
2018. febr. 13. 21:00
1/7 anonim válasza:
Akkor ne csinálják meg. Ennél konkrétabb választ így nem tudok adni.
2/7 Flagstaff válasza:
Vagy a karaktereket kell megváltoztasd, vagy a konfliktust. Esetleg valaki más oldja meg a konfliktust, és a visszafogott karakterek csak lereagálják azt, de szerintem nem túl szerencsés... Mi lenne, ha mégis inkább megpróbálnák megoldani? Esetleg elrontják,és belefutnak valami még rosszabbá...? Az sose baj, ha egy karakter fejlődik, ügyeskedők, az se, ha olyasmi történik vele, ami túlmutat a saját kis személyiségén.
3/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha én megírnám helyetted a könyvedet?
4/7 anonim válasza:
Alapból nulla írstechnikával és tapasztalattal ne írj könyvet!
Kezdjél novellákkal, versenyekre pályázz, és úgy 3-4-5 év múlva már talán elkdezhetsz egy könyvet is :)
5/7 Flagstaff válasza:
#4 nem értek egyet veled. Stephen King is nulla írástechnikaval kezdte. Petronius meg pláne.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy nem rövidebbeket már írtam, csak a kérdés szövegén rövidítenem kellett. A ,,még nem írtam semmi hosszabbat"ból lett ez.
2018. febr. 13. 22:32
7/7 anonim válasza:
A megoldás baromi egyszerű. ÍRD ÁT! Valami hibádzik? ÍRD ÁT! Sokadik átolvasásra már rémesnek találod? ÍRD ÁT! Logikai gubancot találtál? ÍRD ÁT! Az ÍRD ÁT! mondat az író világában a 42-vel egyenlő: az Univerzum válasza és megoldása az elképzelhető problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!