Erre a kerdesre csak altalanositva lehet valaszolni.
Altalanossagban monoton, hamar megunja az ember. Tobb muszak van, ha olyan szalag akkor nehez is lehet fizikailag es lelkileg is.
De az is lehet hogy szerencsed lesz es olyan szalagra kerulsz mint pl. En.
En a gyar legkonnyebb szalagjan vagyok. Nem kell 10kilonal nagyobb szerszamokat emelgetni, jo a fizetes, a csapat is jo(mostanaban annyira mar nem mint kb.2 eve, de meg mindig ez a legjobb szalag a gyarban. Csak a csapat miatt is jo paran ide akarnak jonni)
Szoval nagyon valtozo. Elsosorban attol is fugg hol talalhato az orszagon belul a gyar, mit gyartanak,birod-e a 3 vagy folyamatos muszakot, milyen hamar unod meg a dolgokat,be tudsz-e illeszkedni etc.
Sokan szidják a gyarakat, de nem kell altalanositani azért. Munkahelyfuggo.
En mikor elkezdtem az egyetemet, elkezdtem reszmunkaidoben gyárban dolgozni. Ugy volt, hogy par honapot csinálom csak, de 3 evet letoltam itt aztán. Nagyon jó volt a társaság, es a feletteseim is nagyon rendesek voltak plusz a fizu se volt rossz :)
maga a meló monoton volt persze, de el lehetett beszelgetni\hulyeskedni az időt szinte mindig.
Voltak szarabb napok ez tény, de szerettem ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!