Hogy álljak neki szalag mellett dolgozni majd 40kg felesleggel?
Kicsit összetett a kérdésem, és igazából ezért nem tudom, hogy jó témakörbe írtam-e. Van egy felsőfokú okj-s végzettségem, és ebben a munkakörben 5-10 éves szakmai tapasztalat hiányába nem vesznek fel. Más lehetőségem sajnos nincsen csak gyárba menni, vagy raktárba. Hiába beszélek 2 nyelvet, ott is a tapasztalat miatt nem alkalmaznak. Jelenleg elkezdtem az egyetemet, de most halasztani szeretnék,hogy tapasztalatot gyűjtsek. Úgy vagyok vele, hogy majd idővel feljebb tudok lépni a "ranglétrán". De ahhoz lentről kell kezdeni. És itt jön az igazi bajom. 8-10-12 órázni, nem kellemes és ennyi ideig nem bírok állni. Pályakezdő révén edzettségi szintem (igen ilyen értelemben is) O. Nagyon félek ettől a dologtól már, néha szorongok is. Félek, hogy semmirekellő maradok. Mit tanácsoltok?
L
Ne félj, majd belejössz. Eleinte persze nagyon fáradt leszel.
És igyekezz lassan csökkenteni a súlyodat, az egészséged érdekében.
Inkább tanulj, ott nem számít a tested mérete. Irodában meg csak ülni kell, ott növesztheted a popód ;P. Nem is értem, hogy miért nem mész inkább oda, ha van 2 nyelvvizsgád.
Amúgy én imádom a duci lányokat, ha van kedved hozzá, szívesen ismerkednék. Dobj egy privit.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!