Lányok ti uszodai öltözőben ha zuhanyozni mentek csak meztelenül mentek vagy törölközőbe csavarjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Én meztelenül szoktam menni de néhányan ezt nem nézik jó szemmel.2018. márc. 14. 16:45
1/7 anonim válasza:
Uszodába nem zuhanyzok csak akkor ha nem megyek egyből haza de akkor is csak fürdő ruhába beállok a zuhany alá. Nem zavar ha valaki meztelenül fürdik viszont nem otthon van ilyenkor igenis illik egy törülközőt magadra csavarni ha végeztél.
2/7 anonim válasza:
szerencsésebb törölközőbe csavarva
3/7 anonim válasza:
Én fürdőruhába megyek a zuhany alá, mivel azzal azt is leöblítem hogy mégse a klóros vízbe ázzon ameddig hazaérek, zuhanyzás közbe lekapom magamról, utána magam is még átöblítem, majd amikor kiszálltam akkor szoktam magamra csavarni a törölközőt. De amikor egyedül voltam az uszoda fürdőjében akkor meg simán meztelenkedtem közbe hajat szárítottam meg legalább nyugodtan betudtam magam kenni testápolóval és volt ideje felszívódni ameddig szárítottam a hajamat. De sokan akkor is nudiznak ott ha többen vagyunk, de így lányok/nők között nem szégyenkezünk, senki nem csinált ezekből különösen ügyet.
4/7 anonim válasza:
Én csak a zuhanyozóban és az öltözőben vagyok meztelen, jövet-menet türcsibe csavarom magam.
5/7 anonim válasza:
Én mindig meztelenül szoktam menni
6/7 anonim válasza:
Mindig meztelen szoktam,nem zavar ha látnak.36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!