Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok ti uszodai öltözőben...

Lányok ti uszodai öltözőben ha zuhanyozni mentek csak meztelenül mentek vagy törölközőbe csavarjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én meztelenül szoktam menni de néhányan ezt nem nézik jó szemmel.

2018. márc. 14. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Uszodába nem zuhanyzok csak akkor ha nem megyek egyből haza de akkor is csak fürdő ruhába beállok a zuhany alá. Nem zavar ha valaki meztelenül fürdik viszont nem otthon van ilyenkor igenis illik egy törülközőt magadra csavarni ha végeztél.
2018. márc. 14. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerencsésebb törölközőbe csavarva
2018. márc. 14. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fürdőruhába megyek a zuhany alá, mivel azzal azt is leöblítem hogy mégse a klóros vízbe ázzon ameddig hazaérek, zuhanyzás közbe lekapom magamról, utána magam is még átöblítem, majd amikor kiszálltam akkor szoktam magamra csavarni a törölközőt. De amikor egyedül voltam az uszoda fürdőjében akkor meg simán meztelenkedtem közbe hajat szárítottam meg legalább nyugodtan betudtam magam kenni testápolóval és volt ideje felszívódni ameddig szárítottam a hajamat. De sokan akkor is nudiznak ott ha többen vagyunk, de így lányok/nők között nem szégyenkezünk, senki nem csinált ezekből különösen ügyet.
2018. márc. 16. 15:06
 4/7 anonim válasza:
Én csak a zuhanyozóban és az öltözőben vagyok meztelen, jövet-menet türcsibe csavarom magam.
2018. márc. 19. 11:40
 5/7 anonim válasza:
Én mindig meztelenül szoktam menni
2018. máj. 2. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig meztelen szoktam,nem zavar ha látnak.36N
2018. jún. 17. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Csupaszon
2021. ápr. 10. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!