3napos böjt tapasztalatok?
Én próbáltam, hogy 3 napig csak víz.
Az éhség nem zavart annyira, csak fáradt voltam (érthető okokból) :D
Vagy egy hétig csak gyömölcslé (100%-os, nem azok a cukrozott vackok).
Ennél még éhes se nagyon voltam...
Nem tudom mi okból akarsz 3 napig böjtölni.
Ha egészségügyi okból akkor Dr Zacher Gábor is megmondta hogy ez egy hülyeség.
Ha vallási okból akkor azt mondom hogy szép a spirituális élet de most a földön élsz egy testben aminek meg kell adni amire biológiailag szüksége van.
Ezek után nem értem mi ez a 3 napos bölythülyeség.
Mindenesetre biztos hogy nem egészséges és nem természetes.
De, a táplálék minden, mint minden élőlénynek ezen a bolygón. Szükséges az életben maradásodhoz, szükséges a testi, mentális egészségednek, több ok nem is kell, mert ezek a leglényegesebbek az életben. A böjt csak felesleges önsanyargatás, ettől nem leszel lelkileg erősebb.
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de hülyeséget ne terjessz.
Már többször volt szó a böjtről.
A böjt NEM az éhezés!
Ha nem vagy hívő: teljesen egészségtelen dolog. Nézz utána a jojódiétának.
Ha hívő vagy: a böjt egy szolid, visszafogott étkezést jelent, és SOK GONDOLKODÁST a hitedről!
És az utóbbi a fontosabb!
Ami az almakúrát illeti: nem egészséges, mert savas - tönkreteszi a fogakat és a gyomornak sem jó. A böjt egy normális étkezést jelent!
Csak persze egy átlagembernek, aki megszokta, hogy sokat eszik, és akkor, amikor akar, és még mellé sűrűn nassol is... na, neki tényleg megpróbáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!