Mit tegyek akkor, ha a tudomásomra jutott, hogy magánnyomozóval figyeltetnek meg?
Hogyan tudom gátolni a megfigyelést? Milyen trükkök vannak?
Pl. számítógép kamerájának leragasztása, telefonos híváslisták törlése, e-mail fiók csere stb.
Minden tipp érdekelne, akár magánnyomozóktól vagy rendőröktől is.
Köszönöm!
Szerzel valamilyen adatot amivel beazonosíthatod(rendszám) a nyomozót és rá állítasz egy másikat, megtudod a címét és az állatbarátoknál név nélkül felnyomod, hogy kutyákat kínoz.
Azt is lehet, hogy odamész hozzá, megkérdezed, hogy mit akar és mindegy mit mond, hangosan belekiabálod a fejébe, hogy nem fekszel le vele, valamit földhöz csapsz és elsétálsz.
Ha kitartó az iroda akkor úgyis rád állítanak egy ügyesebbet, akit már nem biztos, hogy észreveszel.
Ha hozzáférnek a gépedhez, akkor elviszed újratelepíteni, adatot menteni, vírus irtózni az adataidat, újrahúzni a géped, visszatenni az adataidat.
Ha van olyan adatod, ami magán jellegű azt az előbb említett folyamat után érdemes valamilyen kódoló programmal tárolni. A hátránya, hogy ha elfelejted mivel volt kódolva és milyen jelszót használtál, akkor mehetsz a Kürt-höz ajánlatért.
1. Nem akarom tudatni vele, hogy tudom, hogy figyel. (És nem szeretném elmondani, miért nem.)
2. Férfi vagyok, nem nő.
3. Nem akarok egy másik magánnyomozónak fizetni, hogy rájuk szálljon.
Kérlek, a továbbiakban az elhárítással kapcsolatban írjatok tanácsokat.
Köszönöm a megértést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!