Mennyire sok az ha egy nap megittam 2l energia italt?
Figyelt kérdés
4X500ml-es monster volt és egész nap bevoltam tőle állva (jó értelemben) ja meg egy burn shotot is ittam mellé nagyon karaj volt de utána már elment a hatás késő este és elég xarul voltam, próbálta már más is ezt vagy csak én vagyok ilyen hülye?2010. jún. 9. 16:48
2/7 A kérdező kommentje:
Kössz xD ez már kb 2hete volt
2010. jún. 9. 16:49
3/7 anonim válasza:
Ügyes vagy! Jó kis koffeinbomba volt!;)
4/7 haggyámán válasza:
Egyszer egy karton Bombát ittam meg egyedül. Azután elég sűrűn jártam wc-re..(nagydolog ;D)
Nem volt kellemes élmény.
5/7 anonim válasza:
A koffeinnek 5-8 g a halálos adagja. Nem tudom mennyi van 1 monsterben, de a dobozon rajt van: ki tudod számolni mennyit nem szabad meginnod.
6/7 anonim válasza:
először ugyolvastam h 21 energiaital..
de aztán rájöttem h 2l(liter) szal igy annyira már nemvészes :) de nemhiszem h sokszor kéne ilyet csinálnod..
7/7 anonim válasza:
hát 250 ml-es energia italokra van írva hogy abbol kettőt szabad max 1 nap :D tehár eléggé sok volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!