Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milye csúfnevet adjak a...

Milye csúfnevet adjak a lánynak aki folyamatosan cikiz engem?

Figyelt kérdés
Böbének hívnak és folyamatosan úgy köszön, hogy szia Böbike! Igazából engem nem nagyon zavar, de az az érzésem van, hogy adig nemszáll le rólam amíg nem mondok neki én is valamit.Barna hajú pattanásos arcú, tök menőnek tartja magát de amúgy nagyon ronda, vansos cipőkbe jár meg igazából ilyen hozzá illő cuccokba.Cintiának hívják.
2010. jún. 9. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

fú de utálom az olyan embereket mint te... azért mert Böbikének hív meg akarod szivatni? Talán szólnál neki tee.

Tipikus háta mögött kibeszélős ember vagy

2010. jún. 9. 15:22
 2/13 haggyámán ***** válasza:
53%
Most komolyan, ezt a nyamvadt egy hetet nem bírod ki?
2010. jún. 9. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Első. Azt utálod akinek beszólogatnak?

Grat.

Cintp*csa.

2010. jún. 9. 15:26
 4/13 anonim válasza:
Én csak szimplán le"hülyegyerek"-eztem annó az engem csúfolókat..végül is mindegy mit monasz,csak meg kell találni azt a megfelelő hangsúlyt.
2010. jún. 9. 15:29
 5/13 anonim válasza:
szerintem ha gyerekes vagy akkor csúfolgasd.. de ha már vagy annyira a korodhoz illő akkor mond meg neki hogy száljon le rólad és mond a szemébe.. mit tud csinálni??? semmmit:/ sok nyomorék beképzelt lány.. én megmondanám neki a helyedbee!!
2010. jún. 9. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:

"Hagyjál már békén, te narancsbőrös seggű, CINTányérfeű, pöcegödörbúvár gúvadt szemű, szarhugyos csöcsű, őslény akkusztikájú ősharaszt."

Na ettől majd meg se tud szólalni

2010. jún. 9. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:

ragyabanya

hátha veszi a lapot

2010. jún. 22. 20:41
 8/13 anonim válasza:
Szintikécske
2010. jún. 22. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Szintiboy
2010. jún. 22. 21:02
 10/13 anonim ***** válasza:
cicike
2010. jún. 22. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!