Hetfon alkalmassagi es 5 fekvo utan mar remwg a kezem. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 18:48
1/7 anonim válasza:
az alkalmasságin majd csak 4-et csinálj.
2/7 anonim válasza:
A következő 95-üt remegő kézzel csináld meg.
Aztán kérdezd meg, hogy a jogosítványhoz minek fekvőtámaszozni?
3/7 anonim válasza:
Hétfőig minden nap próbáld emelni a db számot, vasárnap hagyd ki.Hétfőn nagyon fogsz izgulni, és több fog sikerülni, mint eddig bármikor. Nekem így volt.
4/7 anonim válasza:
Énis hétfőn megyek😀szerintem egy helyre
5/7 A kérdező kommentje:
Első két választ kicsit komolytalannak érzem..😅
Egyébként ne nézzeket gyenge szarnak🤣
Lányként elég nehéz lesz most,ez hiába gyakorolom hónapok óta..Tudom a kitartás, meg akaraterő de ha a karjam nem bírják b$szhatom az akaraterőm
2018. febr. 22. 17:33
6/7 anonim válasza:
Azt ugyan még mindig nem tudjuk, milyen alkalmasságira kell fekvőtámasz, de mondjuk ha nem tegnap tudtad meg, hogy lesz ilyen, akkor elkezdhettél volna gyakorolni előtte. Már ha érdekel.
7/7 anonim válasza:
Amikor elkezdtem gyakorolni a második fizikaira, két hónappal előtte még csak vicc volt, amit csináltam, nem fekvőtámasz. A felméréseb megdicsérték. És naponta csak egyszer álltam neki. 15 volt a maximum előtte, kettővel kezdtem, utána kész voltam. Menni fog, én sem hittem el. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!