Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hetfon alkalmassagi es 5...

Hetfon alkalmassagi es 5 fekvo utan mar remwg a kezem. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
az alkalmasságin majd csak 4-et csinálj.
2018. febr. 21. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:

A következő 95-üt remegő kézzel csináld meg.

Aztán kérdezd meg, hogy a jogosítványhoz minek fekvőtámaszozni?

2018. febr. 21. 19:30
 3/7 anonim válasza:
Hétfőig minden nap próbáld emelni a db számot, vasárnap hagyd ki.Hétfőn nagyon fogsz izgulni, és több fog sikerülni, mint eddig bármikor. Nekem így volt.
2018. febr. 22. 05:51
 4/7 anonim válasza:
Énis hétfőn megyek😀szerintem egy helyre
2018. febr. 22. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Első két választ kicsit komolytalannak érzem..😅

Egyébként ne nézzeket gyenge szarnak🤣

Lányként elég nehéz lesz most,ez hiába gyakorolom hónapok óta..Tudom a kitartás, meg akaraterő de ha a karjam nem bírják b$szhatom az akaraterőm

2018. febr. 22. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt ugyan még mindig nem tudjuk, milyen alkalmasságira kell fekvőtámasz, de mondjuk ha nem tegnap tudtad meg, hogy lesz ilyen, akkor elkezdhettél volna gyakorolni előtte. Már ha érdekel.
2018. febr. 22. 17:42
 7/7 anonim válasza:
Amikor elkezdtem gyakorolni a második fizikaira, két hónappal előtte még csak vicc volt, amit csináltam, nem fekvőtámasz. A felméréseb megdicsérték. És naponta csak egyszer álltam neki. 15 volt a maximum előtte, kettővel kezdtem, utána kész voltam. Menni fog, én sem hittem el. 😊
2018. febr. 23. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!