Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet napozni kozteruleten...

Lehet napozni kozteruleten furdoruhaban? Ciki?

Figyelt kérdés
A varos egyetlen szabadstrandjat elontotte a folyo, igy mivel panelban lakok, nem tudok napozni menni, kiveve, ha strandra megyek. De mivel en csak napozni akarok, ezert felmerult bennem, hogy ha lehet, kimennek valamelyik nagyobb parkba, vagy valamelyik to melle. Szerintetek lehet ilyet csinalni? Vagy ciki?
2010. jún. 8. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem a tó mellet nem ciki :)

én is szeretek

XD de az aldót nem olvasva így eszembe jutott debrecen belvárosa....XDXDXDXDXDXDXDXDXD háth ott furcsán néznél ki

XD

nem , nem ciki

ráadásul a víz mellett jobban barnulsz

fogj egy könyvet/ újsagát és menj napozni :):):):)

2010. jún. 8. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet h páran megbámulnak, de elvégre egy park... Van ki piknikezik, kutyát sétáltat, galambokat etet, akk te mért ne napozhatnél:D Az tény h fura:D
2010. jún. 8. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért fura? Angliában ha végre elkezd sütni a nap akkor a park tele van napozó emberekkel,és senki nem bámulja őket,hiszen miért ne lehetne napozni?
2010. jún. 8. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Még sose jártál a Margitszigeten, a Boráros téren, a Semsei parkban stb.? Mindenütt napoznak és nem feltétlenül a víz közelében. Minél nagyobb a tér, annál kevésbé tűnsz fel, de ha jó alakod készülj föl, hogy leszólítanak, ha rossz, akkor meg hogy kiröhögnek. Le kell sz@rni az embereket, közterületen amúgy is azt csinálsz, amit akarsz. Max ha el akarsz fogyasztani egy pohár pezsit, akkor büntethet meg a rendőr.
2010. jún. 8. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Hát ha akkora rib@nc vagy akkor hajrá!
2010. jún. 8. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!:) Akkor azt hiszem, megyek is kifele a kedvenc konyvemmel!:)Kedves utolso hozzaszolo: szerintem nem ezen mulik, hogy valaki ribanc vagy sem. Ugy gondolom, a kozteruleten valo napozas nem egy rettenetesen erkolcstelen dolog, csak nem akartam "torvenybeutkozo" modon viselkedni.:D
2010. jún. 9. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Az utolsónak!

Most akkor a 60 éves Piri néni is ribanc, mert mindig a Margitszigeten napozik? XD Ezzel a hozzászólással csak lejárattad magad, mert úgy tűnik belőle, hogy nem sokat jársz az utcán, így nem látod mi a normális és mi nem... :) És hogy hol kezdődik a ribancság..

2010. jún. 9. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez helyszíntől is függ! A margitszigeten nem lenne feltűnő napozni. De ha pl debrecen főterén akarsz fürdőruhában járkálni akkor rib@anc vagy!
2010. jún. 9. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Debrecen fotere nem egy park, es nem is to mellett van. Nem minden kozteruletre gondoltam, ezert is fejtettem ki a kerdesemet bovebben.
2010. jún. 9. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!