Szerintetek mikortól feküdhetek ki napozni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy hány foktól,és mikortól érdemes kifeküdnöm az udvarra napozni.Minél hamarabb akarok de nem szeretnék megfázni.2010. ápr. 1. 18:04
1/4 anonim válasza:
már a mostani napfény is barnít.Most is kifeküdhetsz egy székben felöltözve.Lesz egy kis színe az arcodnak, és felpumpálod maga D vitaminnal, ami nem rossz:)
2/4 anonim válasza:
Sztem már most is kifeküdhetsz, ha nem fázol bikiniben:)
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy ruhában eddig is kiültem:))),de bikiniben hány fok az amikor már nem fázom meg?
2010. ápr. 1. 19:15
4/4 anonim válasza:
hát nem az a lényeg, hogy az adott nap hány fok van, hanem hogy tartósan legyen 25 fok fölött a hőmérséklet, mert akkor a föld is átmelegszik, és nem fázol meg.Ha mondjuk holnap nagyon meleg lesz, akkor még ne vetkőzz neki, mert attól még a föld nem melegedett át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!