Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mikortól feküdhete...

Szerintetek mikortól feküdhetek ki napozni?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy hány foktól,és mikortól érdemes kifeküdnöm az udvarra napozni.Minél hamarabb akarok de nem szeretnék megfázni.
2010. ápr. 1. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
már a mostani napfény is barnít.Most is kifeküdhetsz egy székben felöltözve.Lesz egy kis színe az arcodnak, és felpumpálod maga D vitaminnal, ami nem rossz:)
2010. ápr. 1. 18:23
 2/4 anonim válasza:
Sztem már most is kifeküdhetsz, ha nem fázol bikiniben:)
2010. ápr. 1. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy ruhában eddig is kiültem:))),de bikiniben hány fok az amikor már nem fázom meg?
2010. ápr. 1. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
hát nem az a lényeg, hogy az adott nap hány fok van, hanem hogy tartósan legyen 25 fok fölött a hőmérséklet, mert akkor a föld is átmelegszik, és nem fázol meg.Ha mondjuk holnap nagyon meleg lesz, akkor még ne vetkőzz neki, mert attól még a föld nem melegedett át.
2010. ápr. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!