Hogy van pontosan az NCT csapat? (Kpop)
Szia!
Az NCT egy igen különleges csapat. Az SM kitalálta, hogy alkot egy olyan bandát amiben folyamatosan váltakoznak a tagok és alegységei lesznek. Eddig az NCT 127, NCT U és NCT Dream debütált, de például az NCT 127-hez is jöttek tagok a debüt óta, vagy mint most is láthatjuk az NCT U-ból volt akit kivettek és volt akit betettek az alegységbe.
Remélem tudtam segíteni:)
Ha jól tudom eddig 18-an vannak (Taeil, Taeyong, Do Young, Ten, Jae Hyun, Winwin, Jungwoo, Lucas, Mark, Johnny, Yuta, Haechan, Renjun, Jeno, Jaemin, Chenle, Jisung),bocsi ha kihagytam valakit ><
És igen ha valaki már banda tag akkor a sub unitok között váltakoznak a tagok. (Pl: ELVILEG Mark már nem tagja a Dream-nek mert elvileg idősebb mint a többi Dream tag de még promotál a NCT U-ban meg a NCT127-ben)
Mark tagja az NCT dreamnek, most volt comebackjük.
Az a lényeg, hogy akárhány tagjuk lehet és őket cserélgetik a sub-unitokban.
Jelenleg 18 tag van, nemrég lett + 3 tagunk (akik nagyon édesek egyébként).
Eredetileg úgy volt hogy lesznek olyan alegységek amik más országokban promotálnak. A Dream és a U ugye szoktak a számaikhoz Kínai verziót is kiadni, de a Bosshoz most nem volt, még a Go-hoz sem.
Elvileg lesz majd egy Japán Unit, remélhetőleg Yutával az élen, de aztán ki tudja mi lesz belőle.
Igen, ez először nekem is kicsit nehéz volt. De így néz ki a dolog;
3 alegység van.
NCT U(ez az alegység debütált legelőször): Taeyong, Ten, Jaehyun, Doyoung, Mark, Taeil(+idén a Boss promotálásánál: Lucas, Jungwoo, WinWin)+Kun, aki még nem promotált.
NCT 127: Taeil, Johnny, Taeyong, Yuta, Haechan, Mark, Doyoung, WinWin, Jaehyun
NCT Dream(az összes 18. életévét be nem töltő, bár idén a legtöbbjük 18 lesz): Mark, Haechan, Renjun, Jeno, Jaemin, Jisung, Chenle
Elvileg lesz egy japán, egy kínai, és egy thai alegység is, de ezek csak pletykák.
Ha lesz kínai, akkor elvileg Kun lesz a leader.
Jövőre fog debütálni az NCT Vision melynek tagjai Kun Lucas Winwin Yanyang Hendery Xiaojun Ten. Ez a kínai alegység
(Ten kakukktojás :'D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!