Tudtok ilyen animéket, vagy filmeket, vagy sorozatokat, vagy könyvet, vagy bármit de elsősorban animét?
Olyasmit keresek amiben valamiféle "közösség" van (bár ezt nagyon tágan értem) és a főszereplő csatlakozik ehhez, és a főszereplő különleges(ebben). Mint például a Tűzgyűrű c. filmben, hogy csak a srác volt az egyedüli aki képes volt egyedül is irányítani azt a nagy cuccost (nagyon rég láttam, bocsi a szlengért)
Vagy animében például a Luck and Logicban csak a srác volt az egyedüli aki tulelte a végső transzot, esetleg a Guility Crown-ban a Void ereje...
Nem tudom mennyire érthető a kérdés, de légyszíves írjátok ha tudtok mert már nagyon birizgálja a fejemet valami ilyen stílus. Előre is koszi;)
Anime:
Log horizon
Charlotte
Hamatora
Mekaku city actors
Rokka no yuusha
Tokyo ghoul
Könyv: Percy Jackson sorozat
Égvilág sorozat
Mincs olyan stílus, hogy: közösséghez csatlakozo főszereplő, aki a legjobb lesz.
Amire gondolsz az Animében shounen(Gyenge főszereplő nagy változásokon keresztül menve erős lesz, és sok társat, barátot szerez), máshol nem tudom hogy hívják. E szerint kerestem animéket de figyelembe vettem azt is hogy legyen "közösség" amiben a főszereplő kitűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!