Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha oxigén...

Mit csináljak ha oxigén hiányos vagyok?

Figyelt kérdés
Lassabban olvasok, mint a többi normális ember, és a szövegértésem is botrányos! Mit tudnék tenni ellene?

2018. febr. 17. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem oxigénhiány. Vannak, akiknek alapból lassabban megy az olvasás. Van, aki percenként lapoz, van olyan is, aki szereti alaposan megrágni a szavakat.

A sok olvasás segít, de olyasmit válassz, ami izgalmas neked.

A szövegértést nem kell erőltetni, ha sokat olvasol majd, az is jön magától

2018. febr. 17. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor milyen tünetei vannak az oxigén hiányosoknak? Mert én állítólag oxigén hiányos vagyok, de akkor se tudom, hogy milyen panaszok vannak rá. Nehezebben tanulok, mint a többiek, de avval soha nem volt probléma.
2018. febr. 18. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki oxigénhiányos, az nem alkalmas a mindennapi életre, nem tudja az alapvető emberi dolgokat sem megtanulni, értelmi fogyatékos, iskolába a legritkább esetben járhat csak...

Nyugodj meg, szerintem nincs veled különösebb gond! Tanulj szorgalmasan és meg lesz az eredménye

2018. febr. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!