Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit keres ezen az oldalon...

Mit keres ezen az oldalon ennyi ráérős, unatkozó, rosszindulatú, poénkodó ember?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megszámolni nem lehet azokat a formákat akik egésznap tök ráérnek, oltogatnak topikokat, kérdéseket.

Hozzá nem értő, rosszindulatú, hsz-ekkel piszkitják a normális kérdéseket. Élvezkednek más nyomorúságán, baján.

MIÉRT JÓ EZ NEKTEK???

2010. jún. 7. 22:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hááát elég szomorú ez.

Értem mit mondasz, de akkor is idegesítő.

"Azért!

BIKICSUNÁJ!!!!!!"

Istenem....

Erről beszélek :S

2010. jún. 8. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mit keres ezen az oldalon ennyi ráérős, unatkozó, rosszindulatú, poénkodó ember?"

Ezek az emberek vagy ráérnek, vagy unatkoznak, vagy rosszindulatúak, vagy poénkodnak? Még az is lehet, hogy ezek valamiféle speciális kombinációja.

Esetleg ezek is éppen úgy nézelődnek, mint maga, csak nincsenek annyira besavanyodva vagy nem annyira képmutatók, amit ezek szerint fel sem tudni fogni.

És maga mit keres itt? Úgy látom, hogy nagyon ráér olvasgatni, írogatni és még másokról véleményt alkotni is. Ez meg engem zavar, te nagyon normális.

2010. jún. 8. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen VANNAK NORMÁLIS EMBEREK FURA MI?:D

Én pl mikor látok egy kérdést ami elég buta,primitív kérdés max csak a válaszokat olvasom el,de általában továbbmegyek.ÉN miért tudom megállni?Miért nem lehet egy embernek ennyi tisztelete a másikkal szembe,hogy legalább ne írjon be baromságokat meg ne kezdjen el vitázni mert az ő hozzáállása az adott témához teljesen más ,mint pl a kérdezőé. Nem igaz,hogy nem lehet ezt megállni, főleg,hogy ha egy normális kérdésről van szó. A kedvencem mikor valaki tanácsot kér, és akkor írnak be sértő megjegyzéseket, amik eből ki lehet venni,hogy az ember csak azért írta ,hogy gúnyolodhasson a másikkal...

Tényleg nagy az Isten állatkertje!

2010. jún. 8. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a dolog, mikor élőben mond valamit ironikusan az ember és a másik fél nem érti, hanem szó szerint veszi, aztán aki mondta az iróniát összenéz 1 másik emberrel aki érti és nevetnek egy nagyot, amiből a másik ember is rájön, hogy csak ő nem értette a dolgot. Na itt viszont az a helyzet, hogy nem lehet senkivel összenézni, így a sok idióta szó szerint érti a dolgokat és abban a tudatban fogja leélni a hátralevő életét, hogy őt vérig sértették.
2010. jún. 8. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
A mókás kommentek megdobják a hangulatot. Remélem senki se melónak fogja fel, és nem is üres időtöltésnek. Remélem azt is, hogy idővel kevesebb dorgálást kapunk azért, hogy emberek vagyunk.
2010. jún. 8. 13:57
 16/16 anonim ***** válasza:

13:48 vagyok.

Valóban előttem író, szerintem az ilyeneknek kellene egy külön oldal, hogy egy gép válaszol nekik semmi irónia nélkül csak szárazon. Ezt meg valószínűleg megunnák.

2010. jún. 8. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!