Mit keres ezen az oldalon ennyi ráérős, unatkozó, rosszindulatú, poénkodó ember?
Egyszerűen megszámolni nem lehet azokat a formákat akik egésznap tök ráérnek, oltogatnak topikokat, kérdéseket.
Hozzá nem értő, rosszindulatú, hsz-ekkel piszkitják a normális kérdéseket. Élvezkednek más nyomorúságán, baján.
MIÉRT JÓ EZ NEKTEK???
Hááát elég szomorú ez.
Értem mit mondasz, de akkor is idegesítő.
"Azért!
BIKICSUNÁJ!!!!!!"
Istenem....
Erről beszélek :S
"Mit keres ezen az oldalon ennyi ráérős, unatkozó, rosszindulatú, poénkodó ember?"
Ezek az emberek vagy ráérnek, vagy unatkoznak, vagy rosszindulatúak, vagy poénkodnak? Még az is lehet, hogy ezek valamiféle speciális kombinációja.
Esetleg ezek is éppen úgy nézelődnek, mint maga, csak nincsenek annyira besavanyodva vagy nem annyira képmutatók, amit ezek szerint fel sem tudni fogni.
És maga mit keres itt? Úgy látom, hogy nagyon ráér olvasgatni, írogatni és még másokról véleményt alkotni is. Ez meg engem zavar, te nagyon normális.
Igen VANNAK NORMÁLIS EMBEREK FURA MI?:D
Én pl mikor látok egy kérdést ami elég buta,primitív kérdés max csak a válaszokat olvasom el,de általában továbbmegyek.ÉN miért tudom megállni?Miért nem lehet egy embernek ennyi tisztelete a másikkal szembe,hogy legalább ne írjon be baromságokat meg ne kezdjen el vitázni mert az ő hozzáállása az adott témához teljesen más ,mint pl a kérdezőé. Nem igaz,hogy nem lehet ezt megállni, főleg,hogy ha egy normális kérdésről van szó. A kedvencem mikor valaki tanácsot kér, és akkor írnak be sértő megjegyzéseket, amik eből ki lehet venni,hogy az ember csak azért írta ,hogy gúnyolodhasson a másikkal...
Tényleg nagy az Isten állatkertje!
13:48 vagyok.
Valóban előttem író, szerintem az ilyeneknek kellene egy külön oldal, hogy egy gép válaszol nekik semmi irónia nélkül csak szárazon. Ezt meg valószínűleg megunnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!