Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kb mennyiért élesítenék ki a...

Kb mennyiért élesítenék ki a szamurájkardjaimat?

Figyelt kérdés

Mielőtt vki rosszra gondolna: nem akarok senkit sem felaprítani vele! Már pár éve van 3 kardom, de ezek csak gagyi fajták, még élük sincs.

Ki tudnák ezt élezni úgy, h ne tegyék tönkre az egészet?

Válasz egy még fel nem tett kérdése: Mire neked szamurájkard???? -> Vki a kutyát, vki a macskát, más az autókat, virágokat szereti, én a kardokat. Mindig is érdekelt eme harcművészet :)

2010. jún. 7. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
csaknem egy szamuRAJhoz van szerencsém?
2010. jún. 7. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát vannak talán még cigány vándorköszörüsök, ők gondolom olcsón dolgoznak. Nem tudom Magyarországon éleznek-e valahol ilyet, talán valamelyik harcművész klubban kellene megérdeklődnöd.
2010. jún. 7. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha már köszörülni kell, akkor régen rossz!

A tieid valószínűleg díszkardok, azért nincs élük. Ezek anyagminősége nem is teszi lehetővé az élezést!

2010. jún. 7. 22:28
 4/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok szamuRAJ :D XD

18 éves lány vagyok, és az ereimben nem csörgedezik raj vér, és az a gond, hogy nem MO-on élek (nem is Romániában;)).

Nem tudom, hogy mi gondod van ezzel kedves első:)

Dojo-ba meg nem akarom bevinni, mert:

1. nincs a környéken

2. nem akarom, hogy kinevessenek, elég gagyi a kard, és nem eredeti -.-"

2010. jún. 7. 22:31
 5/10 A kérdező kommentje:

3.: ettől féltem :(

na mindegy, akkor beszerzek egy eredetit...pff, mennyit kell még gyűjtenem rá:(

2010. jún. 7. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
semmi gondom ezzel ahogy azzal se lenne gondom ha mégis raj lennél, csak muszály volt megkérdeznem:D
2010. jún. 7. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
muszáj*
2010. jún. 7. 22:43
 8/10 A kérdező kommentje:
vártam az oltásokra, de a raj eszembe se jutott, először nem is kapcsolt, csak később jutott eszembe a napiszarról :D
2010. jún. 7. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát ez necces kérdés.

Az olcsó késeket se érdemes élezni, mert csak keni a kő.

Szerintem ne kiséreld meg, vagy csak úgy bizd rá bárkire is, h ne tegye tönkre kisorjásodva nem érne sokat.

2010. jún. 7. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
kés köszörüs vagy valami szerencsétlen biztos pengét csinálna neked belőle! Bár ha díszkard nem lehet valami profi a minősége!
2010. jún. 8. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!