Mit jelent ha egy török lánynak az ujjahegyén piros henna van?
Figyelt kérdés
Nem találtam meg az interneten csak más féle hennázásokat! Több filmben is láttam ezt a fajta hennázást! Nekem is lehet olyan?2018. febr. 15. 13:14
2/6 anonim 

válasza:

A hennafestésnek lehetnek személyes jelentései is. Így ha ilyennel találkoztál, max tippelni tudsz, de leginkább kérdezd meg. :)
3/6 anonim válasza:
Ezt valamilyen ünnep alkalmából csinálják, nem csak az ujja hegye, a körme is festve van. Konkrétan az első ujjperc.
A modern családokban már nem nagyon él ez a szokás.
4/6 anonim válasza:
És igen, neked is lehet olyan, de a körmödről nem fog lejönni, csak megsárgul, vagyis kb 2 hónapig rajtad lesz. Egyszerűen befested telibe este hennával az ujjaidat, bebugyolálod zsepivel, felveszel egy kesztyűt, majd reggel lemosod a cuccot. Kész :)
5/6 anonim 

válasza:

Valószínűleg kına gecesi-n volt, vagy neki volt ilyenje. Ez még egy ma is élő esküvő előtti lényegében buli csak a lányoknak, nagynéniknek, egyéb nőrokonoknak közvetlen a házasság előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!