Miért mondja mindenki a Sonic The Hedgehog 2006 játékra hogy rossz?
Én ugyan még nem játszottam vele de eléggé ismerem a játék széria ezen részét.
Amiket hallotam azok alapján jogosan kapta meg a játék a "rossz" jelzőt mivel nagyon el siették a játék ezért nagyon bug-os lett,nem annyira "smooth" a mozgás stb. ami sokaknak játszhatatlaná tették a játékot.
Viszont ennek ellenére nem gondolom hogy egy annyira rossz játék. A zenék nagyon jók lettek, story-val is próbálkoztak és két elég jó karaktert be hoztak a sonic univerzumba (Silver The Hedgehog, Mephiles) na meg a cutscene-k is nagyon jól néznek :D
Egyszer mindenkép teszek egy próbát a rajóngoi fan remake el PC-n :D
Szerintem azért mondják sokan hogy rossz, mert nem játszottak vele, hanem hallották a másiktól hogy szar, akkor biztos szar játék.
Nekem megvan Xbox 360-on több mint 1 éve és a mai napig szoktam vele játszogatni vagy a story-t végig vinni. Sokan azt mondják hogy "játszhatatlan", de ez nem igaz, mert igen is játszható a játék.
Végszónak szerintem a 06 egy remekül sikerült sonic játék annak ellenére is hogy, nem lett befejezve rendesen, meg ez csak Alpha verzió amit kiadtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!