185 cm vagyok és 123 kg ez nagyon sok? Mi lehet velem a jövőben? 21/F Szélességre nem vagyok kövér ha nem a hasam nagy!
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 10:45
1/10 anonim válasza:
ez minimum 40 kiló súlytöbblet, későbbiekben állandó láb- és gerincfájásod lehet, továbbá magas vérnyomás, érelmezsesedés, infakrtus veszély.
2/10 anonim válasza:
kb mindenfele betegseg rizikojat sokszorosan noveli, hogy rengeteg tulsulyod van. mindenkeppen fogyni kellene, ha nem akarsz gerinc / izuleti problemakat, cukrot, vernyomas gondokat, szivmukodesi zavarokat, impotenciat, stb stb stb stb stb .... fordulj orvoshoz, hogy megfelelo dietat irhasson neked.
3/10 A kérdező kommentje:
Már ízületi problémáim vannak meg vérnyomás stb
2018. febr. 14. 13:49
4/10 A kérdező kommentje:
Szivemmel is baj van
2018. febr. 14. 17:06
5/10 anonim válasza:
Huh, de szerencsétlen lehetsz...
7/10 TSLaszlo válasza:
Menj orvoshoz
És huzzál bele ha élni akarsz
Akaraterő kell az életmodváltáshoz,nem könnyü de megéri
Sok szerencsét
8/10 anonim válasza:
Ha szeretsz enni, ugyanakkor fogyni is szeretnél, valamint az egészséged is fontos, keresd meg a Fb-on az ökonatura-regenor csoportot. Többségük ugyan nő, de a pasiknál is ugyanúgy működik.
9/10 A kérdező kommentje:
Hozzákezdtem már vagy 40szer 50 szer de nem tudom megállni fél napig tart :( pedig én mindenkivel rendes vagyok.Szeretek segíteni az embereken :)
2018. febr. 18. 20:26
10/10 ArtArtArt válasza:
Akaratero! Allits fel szabalyt ami eleg, es mindenkeppen tartsd be! - kesobb konyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!